Verkoop

Je hebt de beslissing gemaakt om je huis te verkopen, maar waar begin je? Er komen na deze beslissing zoveel vragen op je af dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

De eerste stap bij het verkopen van je woning is het uitzoeken van een makelaar. Belangrijk is hierbij dat de makelaar voor wie je kiest, bij je past. Hij moet je een goed en vertrouwd gevoel geven dat de woning, passend in de marktsituatie, naar jouw voorkeuren wordt verkocht. De makelaar zorgt voor duidelijkheid en kan je precies vertellen wat er moet gebeuren om een woning in de verkoop te zetten en te verkopen voor de juiste prijs. 

Naast de kwaliteit van onze service onderscheiden wij ons ook door het gebruik van Dollhouse. Dollhouse is dé opkomende trend van dit moment op het gebied van de presentatie van woningen. De woning wordt gepresenteerd in de vorm van een poppenhuis (Dollhouse). De kijker kan door de woning heen "lopen" en de indeling vanaf de buitenkant bekijken, zie het voorbeeld hiernaast. Wil je hier meer over weten? Of wil je hulp bij je keuze voor een makelaar?

Wij komen graag vrijblijvend langs in de te verkopen woning. De makelaar loopt met je door de woning om later de waarde te kunnen berekenen en zal in een vrijblijvend gesprek uitleggen hoe hij werkt en wat hij voor je kan betekenen.

Ik wil graag een vrijblijvend gesprek aanvragen.